NANO - PLAST

PVC i ALU stolarija po mjeri

Salamander bluEvolution

Optimizirana 6-komorna konstrukcija s dubinom ugradnje od 92 mm pruža izvrsnu toplinsku zaštitu i energetsku učinkovitost. bluEvolution ujedinjuje vrhunsku tehnologiju s modernim, funkcionalnim dizajnom u novoj generaciji prvoklasnih prozora.

bluEvolution je prozorski sustav budućnosti - visina profila od samo 118 mm daje prozoru više svjetla, dok PVC materijal omogućuje ekološku održivost uz mogućnost 100% recikliranja PVC-a.

Nano-plast salamander pvc1
Nano-plast PVC vrata i prozori

PVC prozori

Prozori proizvedeni od Salamander profila su trajni, jednostavni za održavanje i otporni na različite vremenske uvjete. Nije im potrebna naknadna obrada.

Nano-plast PVC vrata i prozori

PVC vrata

Glavna ulazna vrata su oku privlačan dio kućne fasade te s jedne strane naglašavaju karakter i namjenu kuće, a s druge strane moraju osigurati visok stupanj zaštite od provala.

Nano-plast PVC vrata i prozori

PVC klizna vrata

PVC klizna vrata ispunjavaju estetske i sigurnosne zahtjeve, ona su neusporedivo dugotrajnija od drvene ili metalne  stolarije i ne traže naknadnu zaštitu bojenjem.

Zaštita od gubitka topline, vrućine i hladnoće - optimalna energetska učinkovitost
Izvrsna toplinska izolacija i posljedično smanjenje troškova grijanja te emisije ugljičnog dioksida, čine bluEvolution prozorom koji uistinu štiti našu klimu.
Zaštita klime i okoliša
Predvodnik trenda održivosti - bluEvolution prozori nadaleko premašuju zahtjeve postojećeg "Propisa o štednji energije" iz 2009.g. donesenog od strane Njemačkog Ministarstva za graditeljstvo (Uw = 1,3W/m²K).
Naime, bluEvolution sa svojim svojstvima energetske učinkovitosti i toplinske izolacije cilja na planirane odredbe budućeg "Propisa".  Potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sustava zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje. 
Zaštita od buke, provale i olujnog nevremena
Umirujuća sigurnost od buke, olujnog nevremena i provale zahvaljujući velikoj dubini ugradnje i tri brtve.

Zaštita od buke, provale i olujnog nevremena
Umirujuća sigurnost od buke, olujnog nevremena i provale zahvaljujući velikoj dubini ugradnje i tri brtve.

Tehnički podaci:
• 6-komorni profil: Uf = 1,0 W/m²K
• Zvučna izolacija do 47 dB
• Protuprovalna zaštita do WK 2

Oblik i boje - stilska raznolikost
Velike mogućnosti dizajna zahvaljujući širokom spektru boja i oblika te modernim, tankim profilima.

ALU STOLARIJA

Nano-plast aluminijska stolarija

ALU stolarija

Aluminijska stolarija je vrlo pogodna za sve vrste poslovnih i stambenih objekata sa mogučnošću otvora sa većim površinama stakla zbog svoje čvrstoće. Aluminijska bravarija je sve zastupljenija na našim prostorima upravo zbog svoje kvalitete, postojanosti i lakoće održavanja. Posebno je pogodna za izradu elemenata sa većim statičkim zahtjevima. Istodobno je lagana ali i vrlo čvrsta te potpuno otporna na hrđu.
U aluminijskom proizvodnom programu izrađujemo visokokvalitetne prozore, vrata, zimske vrtove i fasadne stijene iz aluminijskih profila FEAL. Profili su sa prekinutim I neprekinutim termo mostom .

Profili se površinski zaštićuju bojanjem, eloksiranjem ili plastificiranjem prema RAL karti.

Aluminij je lagan, čvrst i otporan na koroziju tj. lako održavajući materijal s dugotrajnim vijekom trajanja.

ALU prozori sve su traženiji izbor kod odabira materijala za prozor jer ima svojih prednosti.

Kod ALU prozora stalno se radi na toplinskim koeficijentima tako da se izborom najkvalitetnijeg alu sistema dobije jedan vrhunski niskoenergetski prozor visokih performansi.

Današnji ALU prozori imaju velike poliamide s kojima se spuštaju toplinski koeficijenti i približavaju se PVC sistemima koji imaju niže koeficijente

ALU vrata najbitniji su element jedne kuće ili objekta upravo zbog velikog broja otvaranja i prolaza.

Ulazna ALU vrata moraju biti prije svega čvrsta i stabilna a uz to i lijepa vizualno. ALU vrata zastupljena su 80% kao izbor za ulazna vrata jer su nezamjenjiva po svojoj funkciji.

ALU vrata ostavljaju prvi dojam na Vašem domu, zato je bitno posvetiti malo pažnje kod odabira vrata. Kod izbora ALU vrata možemo Vam pomoći sa velikim katalogom ukrasnih ALU i PVC panela koji se ugrađuju u krilo vrata.

Alu vrata po smjeru otvaranja mogu biti:

* Otvaranje prema unutra

* Otvaranje prema van

Automatski okov za otklopno kliznu stijenu koristi se kod većih dimenzija krila otklopno klizne stijene, odnosno kad su teža krila zbog npr. 3-slojnog stakla.

Kod automatskog okova upravljanje se vrši pomoću ručke (kvake) tako da ne morate stijenu hvatati s dvije ruke nego elegantno otvarate stijenu ručkom.

Otklopno klizne stijene mogu se koristiti kod zimskih vrtova, zatvaranja balkona ili jednostavno kao zamjena za klasična balkonska vrata jer su obično dvostuko šira od 1-krilnih balkonski vrata.

Nano-plast pvc i alu prozori i vrata

KONTAKTIRAJTE NAS

Jednostavno popunite ovih nekoliko upita i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontakti

Braće Domany 4, / Srednjaci /
10000 Zagreb HR
email: info@nano-plast.hr 
telefon:  091 727 9401 

© 2018. -  2022. Nano-plast j.d.o.o. - Sva prava pridržana  / Politika privatnosti /
Izrada:  Udruga 'Arts' /