PVC PROZORI

Salamander bluEvolution prozori

Optimizirana 6-komorna konstrukcija s dubinom ugradnje od 92 mm pruža izvrsnu toplinsku zaštitu i energetsku učinkovitost. bluEvolution ujedinjuje vrhunsku tehnologiju s modernim, funkcionalnim dizajnom u novoj generaciji prvoklasnih prozora.
bluEvolution je prozorski sustav budućnosti - visina profila od samo 118 mm daje prozoru više svjetla, dok PVC materijal omogućuje ekološku održivost uz mogućnost 100% recikliranja PVC-a. 
Prozori proizvedeni od Salamander profila su trajni, jednostavni za održavanje i otporni na različite vremenske uvjete. Nije im potrebna naknadna obrada. 

Prozori od plastičnih materijala su već u samom procesu proizvodnje višestruko isplativi, jer izvanredne osobine modernih višekomornih Salamander profila štede toplinsku energiju, a glatka površina Salamander profila olakšava održavanje. 

Naši prozori pružaju preventivnu protupožarnu zaštitu, jer materijal djeluje tako da u prvoj fazi izbijanja požara sprečava njegovo daljnje širenje. 
Prozori su ojačani čeličnim elementima, imaju ugrađene posebno razvijene sigurnosne okove i na taj način sigurni su od provale. 

Moguća je ugradnja svih vrsta stakala za toplinsku i zvučnu izolaciju koju nudi staklarska industrija.

Izolacijsko staklo sastavljeno je od dvije ili više staklenih ploča koje su na rubu međusobno povezane (razmak 6, 9, 12 i 16 mm). Veza omogućava besprijekorno i dugotrajno brtvljenje, a međuprostor je ispunjen suhim zrakom ili plinom.

Razmak između staklenih ploča osiguran je aluminijskim držačima koji su ispunjeni sredstvima za sušenje. Izolacijsko staklo se može proizvoditi u kombinaciji sa kaljenim ili slojevitim staklom. Kad se u međuprostor postave ukrasni profili dobiva se dekorativno izolacijsko staklo.

Ukoliko se traži bolja zaštita od sunca istovremeno sa zaštitom od hladnoće i topline, onda se upotrebljava staklo sa posebnim premazom. Od vrste zaštite koja se zahtjeva i estetskog izgleda koji se želi, zavisi koje će se vrste stakla upotrijebiti.

Pored toplinske izolacije izolacijsko staklo pruža i bolju zaštitu od buke, ukoliko se koriste različite vrste i debljine stakla.
Standardna debljina stakla koja se koristi iznosi 4, 6 i 8 mm. Može se proizvoditi i troslojno izolacijsko staklo sa ukupnom debljinom od 40 mm. Od opterećenja vjetrom i površine stakla zavisi koja će se debljina stakla upotrijebiti.

Nano-plast PVC prozori 2

Osobine izolacijskog stakla:

• smanjuje toplinsku razmjenu između dva prostora
• smanjuju se troškovi ugradnje uređaja za klimatizaciju i grijanje
• manji je utrošak energije
• nema propuha i pojave kondenzata pa se mogu koristiti staklene površine za zadanu sobnu temperaturu bez povećanja troškova energije

Nano-plast PVC prozor s dvoslojnim staklom 24 mm

Dvoslojno staklo 24 mm

Debljina: 4 - 16 - 4 mm
Ispuna: zrak
Ug: 2,9 W/m²K
Rw: 34 dB

*Ug - koeficijent prolaza topline

Nano-plast PVC prozor s dvoslojnim staklom 24 mm

Dvoslojno staklo 24 mm

Debljina: 4 - 16 - b4 mm
Ispuna: argon 
Ug: 1,1 W/m²K
Rw: 34 dB

*Rw - zvučna izolacija

Nano-plast PVC prozor s troslojnim staklom 40 mm

Troslojno staklo 40 mm

Debljina: 4 - 12 - b4 - 12 - b4 mm
Ispuna: argon
Ug: 0,7 W/m²K
Rw: 36 dB

*b - low-e premaz

KONTAKTIRAJTE NAS

Jednostavno popunite ovih nekoliko upita i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontakti

Braće Domany 4, / Srednjaci /
10000 Zagreb HR
email: info@nano-plast.hr 
telefon:  091 727 9401 

© 2018. -  2022. Nano-plast j.d.o.o. - Sva prava pridržana  / Politika privatnosti /
Izrada:  Udruga 'Arts' /